15 λόγοι που είναι υπέροχο να σαι αγορομάνα!!!

Είναι απλά υπέροχο να έχεις αγόρια. Όμως ότι και αν σου δώσει ο θεός, αυτό αγαπάς. Αυτό ερωτεύεσαι, αυτο λατρεύεις . Γιαυτό αναπνεεις καθημερινά. Γιαυτό αγωνιάς, κοπίαζεις, κάνεις όνειρα. Αυτό φροντίζεις με όλο σου το είναι . Σε αυτό αφιερώνεις όλη σου την ενέργεια, όλη οσυ τη ζωή. Κι επειδή εμάς μας έτυχαν αγόρια, θα σας πούμε 15 μόνο από τους αμέτριτους λόγος που είναι υπέροχο να είσαι αγορόμανα. Εσείς συμπληρώστες τους υπόλοιπους.

 • Αγαπώ το φλογερό τους χαρακτήρα 

Παθιασμένα, εκρηκτικά, έτοιμα να διορθώσουν κάθε κακό σε αυτόν τον κόσμο και να πηδήξουν μπροστά σε κάθε κίνδυνο, αρπάζουν τα σπαθιά και τρέχουν σε φανταστικές μάχες με δράκους και άλλους κακούς πολεμώντας μέχρι τελικής πτώσεως.
 • Αγαπώ την φλογερή καρδιά τους
Εκεί που νομίζεις πως είναι τα πο σκληρά, τα πιο ανθεκτηκάπλάσματα...άγρια και κάπως τραχία στις άκρες, σε εκπλήσουν με τα πιο σοφά λόγια, τις πιο τρυφερές λέξεις, τις πιο γλυκές αγκαλίες που λιώνουν την καρδιά σου...κάθε μέρα.

 • Αγαπώ τη μυρωδιά της σκόνης πάνω τους
Σε κάθε μαμά αρέσει η καθαριότητα αλλά εγώ λατρεύω τη γήινη μυρωδιά σκόνης, ήλιου και γρασιδιού που κάθεται πάνω στο δέρμα των αγοριών μου μετά από ένα πολύωρο παιχνίδι. Ανακάτωτα μαλλιά,σκονισμένα ρούχα, λασπωμένα παπούτσια, γόνατα και αγκώνες γεμάτα γρατζουνιές. Ποιός ξέρει σε ποίες φανταστικές σπηλιές χωθηκάν πάλι, σε πόσα δέντρα σκαρφάλωσαν,

 • Αγαπώ την διάθεση για σκανταλιά
Κρύβοντια και περιμένουν υπομονετικά να περάσεις , γιανα πεταχτούν φωνάζοντας να σε τρομάξουν. Σε κοιτάνε γέρνοντας το κεφάλι στο πλάι και τα μάτια τους γυαλίζουν. Και ξέρεις πως εκεί μέσα, βρίσκετε η επόμενη σκανταλιά.
 • Αγαπώ τον τρόπο που ορμούν το ένα πάνω στο άλλο και γίνονται ένα κουβάρι από ανακατωμένα χέρια και μαλλία
Άλλοστε ορμούν πάνω σου κάπως άγαρμπα και άλλοτε το ένα στο άλλο. Ξεκινούν απο τσιμιές και γαργαλιτά για να καταλήξουν στο πάτωμα με κομμένη την ανάσα και όταν αγριέψουν τα πράγματα ορμάς κι εσύ να τα χωρίσεις

 • Αγαπώ τα προστατευτικά τους ένστικτα
Δεν αντεχουν να σε βλέπουν να πονάς, να στεναχωριέσαι, να κλαις, θα τρέξουν να σε σώσουν. Είναι πάντα πρόθυμα να κουβαλίσουν τα βάρη και να αναλάβουν δύσκολες δουλειές.

 • Αγαπώ τον τρόπο που με κάνουν να γελάω
Μόλις αρχίσουν δεν σταματού.Μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις μεχρί δακρύων, μέχρι αν πονέσει η κοιλία σου και να συνεχίσουν. Αυτά που λένε, ο τρόπος που τα λένε. Οι πιο εξωφρενικες ιστορίες που ακούς. Ο τρόπος που υψώνουν το ανάστημά τους . Γελάς και γεμίζεις περηφάνια για το πνεύμα τους.

 • Αγαπώ την ανάγκη τους για συνεχή κίνηση και δράση
Δεν περπατάνε, τρέχουν. Άραγε σταματούν ποτέ από την ώρα που θα σηκωθούν μέχρι που θα πέσουν αποκαμωμένα στο κρεβατι? Αλίμονο σου αν δεν τα στείλεις έξω για παιχνίδι. Θα σε πάρει και εσένα μαζί αυτή η ενέργεια τους και ολόκληρο το σπίτι και θα σας σηκώσει.

 • Αγαπώ τον θόρυβο που κάνουν
Ποιος θα φανταζόταν ότι θα έλεγα μια μέρα κάτι τέτοιο. Αλλά ναι. Αγαπώ τη δυνατή φωνή τους το τρανταχτό τους γέλιο, ακόμα και τις πόρτες που κλείνουν με θόρυβο. Δίπλα τους να στέκεσαι κα να σου μιλάνε σαν να είσαι σε άλλο δωμάτιο. Ποιός θέλει ένα ήσυχο βαρετό σπίτι. Γεμίστε τον θόρυβο να νοιώθουμε πως εδώ μέσα μεγαλώνουν ευτυχησμένοι άνθρωποι . Μέχρι την στιγμή που δεν αντέχεις και στέλνεις έξω για παιχνίδι.

 • Αγαπώ το πόσο σκληρά εργάζονται
Βάζουν όλη τους τη δύναμη για αν επιτύχουν κάτι. Όλη την ενέργεια και την διάθεση. Δεν το βάζουν ποτέ κάτω, δεν διαμαρτύρωνται, δν υποχωρούν. Δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό και προσπαθούν να μιμηθούν το μπαμπά τους. Που και που χρειάζονται και λίγο σπρώξιμο.

 • Αγαπώ τους περίεργους ήχους που κάνουν
Αυτή η μανία να μιμούνται όλους τουσ ήχους, ειδικά των οχημάτων, δεν την καταλαβαίνω, αλλά είναι χαρακτηριστικότων αγοριών. Από τις σειρήνες των οχημάτων πυροσβεστικής, ασθενοφόρου και αστυνομίας στα ράλι της φόρμουλάς και τους ήχους των ζώων, μέχρι αυτούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι.
 • Αγαπώ τις τριφερες αγκαλίες τους
Υπάρχει μια ιδιαίτερη αγάπη ανάμεσα σε μια μαμά και τους γιούς της. Γιαυτή όσο κι αν μεγαλώσουν θα είναι πάντα τα μωρά της. Για τους γιους η μαμά θα είανι πάντα το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο και ασυναίσθητα θα συγκρίνουν όποια γυναικα και αν τους γνωρίσουν, με την μαμά τους. Κάποια στιγμή η αγκαλία τους δεν θα μας ανήκει γιαυτό ας χωρτάσουμέ σφιχτές αγκαλίες τώρα που μπορούμε.
 • Αγαπώ το ότι μαλώνουν για το ποιος θα πρωτοβοηθήσει την μαμα
Δεν ξέρω αν είανια έμφυτο. Δεν ξέρω αν τους το είπε κρυφά ο μπαμπάς. Αλλά όπως τρέχουν να σε βοηθήσουν σου δίνουν την εντύπωση ότι το θεωρούν μεγάλη τιμή να σε περιποιηθούν.

 • Αγαπώ το ότι έχουν τον μπαμπά τους ως πρότυπο.
Γνωρίζουν ότι δεν είναι τέλειος. Όπως γνωρίζουν τα δικά τους ελαττώματα αλλαέίναι ο μπαμπάς τους το πρότυπο τους. Τον αγαπούν και τον σέβονταικαι γνωρίζουν ότι τα αγαπάει κι αυτός όσο τίποτα στον κόσμο

 • Αγαπώ να τα βλεπώ να μεγαλώνουν και να γίνονται υπέροχοι νεαροί άντρες
Πότε ήταν τόσο δα και πότε ψήλωσαν και σε πέρασαν σε ύψος. Τα κοιτάς και είσι απερίφανη γιατί μεγαλώνουν και γίνονται υπέροχοι άνθρωποι.