Μια μαμά μας εξομολογείται: «Μωρομάντηλα… Αυτό το θαύμα!»


Αν κάποιος με ρωτούσε σαν μαμά, ποιο προϊόν δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να αποχωριστώ και ποιο προϊόν έκανε τη ζωή μου ευκολότερη, θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη, «τα Μωρομάντηλα»!
Ένα προϊόν που όποιος και αν είναι αυτός που τα επινόησε, τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και του χρωστάω μέρος της ψυχικής μου ισορροπίας. Και εδώ όχι!! δεν υπερβάλλω! Έχετε αναλογιστεί ποτέ από πόσες δύσκολες περιπτώσεις και στρεσογόνες καταστάσεις μας έχουν βγάλει κατά καιρούς, τα μωρομάντηλα;
Το άρθρο περιέχει προώθηση προϊόντος.
Από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, τα μωρομάντηλα πρωτοστατούν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, στις τσάντες, στο καροτσάκι, στο γραφείο, ακόμη και στο αυτοκίνητο… Πάντα με θυμάμαι να ψάχνω σε όλα τα μάρκετ για τις ειδικές προσφορές σε πολυσυσκευασίες και τελικά να καταλήγω σε κάποιες μάρκες που συμπαθώ εγώ μα αντιπαθούν τα παιδιά μου ή σε κάποιες άλλες που η υφή δεν ήταν και τόσο απαλή, ή το άρωμα τόσο ελκυστικό, ή η προσφορά τους καλή ή ένας σωρός από υπέρ και κατά που με μπέρδευε ολοένα και περισσότερο.
Μέχρι που διαπίστωσα ότι η Ελληνική εταιρία AGNOTIS, από την οποία έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και πιστή από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα τις πάνες της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της προϊόντος!
Τα μωρομάντηλα AGNOTIS, ήταν γεγονός! Έκανα άμεσα την παραγγελία των τεσσάρων πολυσυσκευασιών ώστε να κατοχυρώσω τα Δωρεάν μεταφορικά, και την αμέσως επόμενη μέρα το κουτί με την παραγγελία με περίμενε στην πόρτα μου!!

Η συσκευασία τους με ενθουσίασε! Το μοναδικό design των προϊόντων AGNOTIS σε μια υπέροχη συσκευασία με καπάκι, που εγγυάται υγρασία μέχρι το τελευταίο μαντηλάκι! Ανοίγοντάς την, ένα πολύ πολύ διακριτικό άρωμα χαμομηλιού, χάιδεψε απαλά τα ρουθούνια μου, ενώ η υφή των μαντηλιών ήταν απίστευτα απαλή και ελαφριά. Το πρώτο τέστ έγινε! Ξεβάφοντας τα μάτια μου, ένιωσα για ακόμη μια φορά την μοναδική απαλότητα των προϊόντων AGNOTIS και ένιωσα ευθύς αμέσως ότι και οι μικροί μου θησαυροί θα αξιολογούσαν αντίστοιχα… Κάθε πακέτο, περιέχει 72 μαντηλάκια, στην ΣΩΣΤΗ υγρασία, φυσικά ελεύθερα από Parabens και βλαβερές ουσίες, με την αγνή και γνώριμη προστασία της εταιρίας AGNOTIS. Η κάθε πολυσυσκευασία περιέχει 3 πακέτα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς και η αποστολή τους είναι Δωρεάν όταν συνδυάζεται με την αγορά πανών ή με την αγορά τεσσάρων και πλέον πολυσυσκευασιών!
Τα νέα μωρομάντηλα AGNOTIS είχαν μόλις περάσει όλα τα τεστ των δικών μου προσδοκιών, Το καλύτερο από όλα ήταν ότι τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα έδειξαν και οι δύο μου μικροί θησαυροί, ενώ ήδη οι συνάδελφοι από το γραφείο, ετοίμασαν ομαδική παραγγελία αμέσως μετά την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Μη χάνετε χρόνο και δοκιμάστε τα νέα μωρομάντηλα AGNOTIS.. Xαρείτε απεριόριστη απαλότητα και ποιότητα που μόνον η εταιρία AGNOTIS δεσμέυεται να μας παρέχει μέσα από κάθε της προϊόν.