Ποιού μήνες γεννιούντε τα πιο χαρισματικά παιδια???


Σύμφωνα με μελέτη , όσοι έχουν γενέθλια μέσαστου μήνες του Σεπτεμβρή , Οκτώμβη, Νοέμβρη είναι πιο χαρισματικοί απο τους άλλους. Μελέτη από το πανεπιστήμιο του  Essex που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση ''International Journali of Sports Medicine'' αναφέρει πως τα παιδία που γεννιούνται το φθινόπωρο επιτυνχάνουν καλύτερες επιδόσεις σε πολλούς τομείς της ζωής τους ενώ έχουν  καλύτερη φυσική κατάσταση και περισσότερη μυική δύναμη.

Όσοι λοιπόν γεννιούνται το φθινόπωρο τρέχουν κατά 10% πιο γρήγορα , πηδούν 12% ψηλότερα και είναι κατά 15% πιο δυνατοί από κάποιον που έχει γεννηθεί  την άνοιξη, τους μηνες Απρίλιο, Μάιο ή ακόμα και τον Ιούνιο. Όσοι έχουν γεννηθεί τον Οκτώμβρη αποδειχτηκαν περισσότερο δυνατοι από του άλλους. Εξίσου δυνατά ήταν και τα παιδία που γεννηθήκαν Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Τι ακριβώ συμβαίνει τελικά με τα παιδιά που γεννιούνται το φθινόπωρο? Οι έγκυες που γεννούν το φθινοπώρο έχουν αυξημένα επίπεδα βιταμήνη D η οποία παράγεται από την έκθεση στο ήλιο σε σχέση με τις μαμάδες που δεν βλέπουν τον ήλιο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τον χειμώνα,