Παιδί μου όταν μεγαλώσεις , θέλω να λες. ''Αχ αυτό μυρίζει μαμά''!!!!!


Απ' όσα σου έδωσα μεγαλώνοντας ,παιδί μου , άλλα θα τα κρατήσεις και άλλα θα τα πετάξεις. Έτσι είναι το φυσικό. Θα τα δοκιμάσεις αυτά που σου έμαθα στο χρόνο και θα φτίαξεις τους δικούς σου κανόνες μέχρι να μείνουν μέσα σου, αυτά που είναι εσύ. Έτσι είανι το σωστό.

Από μένα θέλω να θυμάσαι τη μυρωδιά μου.Η μυρωδιά είναι μνήμη λένε. Θέλω να λές ξφνικά ''Αχ αυτό μυρήιζει μαμά'' κκαι να με θυμάσαι. Κι αν σε αγκάλιασα αρκετά και σε παρηγόρησα και σε φίλησα και σε έσφιξα πάνω μου όσο έπρεπε κι ακόμα περισσότερο τότε μαζί με την νυρωδία μου θα έμειναν πάνω σου και οι συμβουλές που σου γλυκομίλησα και όλες οι υπέροχες στιγμές που φτιάξαμε μαζί. Γιατί οι στιγμές δεν έρχονται αλλά τις φτιάχνεις εσύ μαζί με αυτους που αγαπάς και τις γεμίζεις αναμνήσεις που θα κρατήσεις μια ζωή.Θέλω να λες ξαφνηκά ''Αχ αυτό μυρίζει μαμά'' και να γεμίζεις αναμνήσεις από αγκαλίες κάτω από κουβέρτες και κουλουράκια στο φούρνο και τούρτες που φτιάξαμε μαζί για όλα σου τα γενέθλια και την αγαπημένη μου κολόνια που σου άρεσε τόσο να μυρίζεις και τα φρεσκοπλύμενα σεντόνια που έχωνες μέσα το πρόσωπο σου για να πνίξεις τα χαχανιτά και τις απογευματινές βόλτες με τα ποδήλατα στην πλατεία που μετά σε κουβάλαγα αγκαλία σπίτι γιατί σε είχε πάρει ο ύπνος και εσύ έχωνες το πρόσωπο σου στο στήθος μου κι έλεγες μυρίζω μαμά.

Έτσι θέλω να με θυμάσε όταν μεγαλώσεις!!!!

Θέλω να λες ξαφνηκά ''Αχ αυτό μυρίζει μαμά'' και να θυμάσαι πως το σπίτι μας ήταν πάντα γεμάτο ευτυχισμένους ανθρώπους που αγαπούσαν και νοιαζόνταν ο ένασ για τον άλλον. Θέλω να θυμάσαι τρεχαλητά στο σπίτι με τα αδέρφια σου και φωνές και χαχανιτά. Θέλω να θυμάσαι τα απογευματά του χειμώνα που καθόμασταν στο τζάκι και πλάθαμε ιστορίες. Τα επιτραπέζια που παίζαμε κια τις κατασκευές που φτιάχναμε με τις ώρες στο πάτωμα και γέμιζε το σπίτι τουβλάκια. Θέλω να θυμάσαι την βιβλιοθήκη στο σαλόνι που γέμιζε από τα βιβλία που σου άρεσε να διαβάζεις και άλλα δε χωράει πια. Τις αγκαλίες πριν από κάθε καληνύχτα και τα φιλιά και όλα τα σ'άγαπω.

Θέλω να λες ξαφνηκά ''Αχ αυτό μυρίζει μαμά'' και να θυμάσαι πως ήμουν πάντα δύπλα σου όταν με χρειαστηκες και να γνωριζεις πως θα μαι εδώ όταν με χρειαστείςαρκεί να το ζητήσεις κι εγώ θα πετάξω στο πλάι σου στη στιγμη.

Θέλω να λες ξαφνηκά ''Αχ αυτό μυρίζει μαμά'' και να θυμάσαι, πως το μόνο που ήθελα από εσένα ήταν και είναι να είσια πάντα ευτυχισμένο και να χαμογελάς. Όλα τα άλλα παιδί μου τα αφήνω σε εσένα. Εσύ να διαλέξεις τι θέλεις και τι γεμίζει την ψυχή σου , γιατί εσύ, που σε έπλασα και σε έθρεψα με όλη μου την αγάπη, ξέρεις καλύτερα από όλους τι σου ταιριάζει.