ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΥΠΝΟΥ!!!!

Έχετε και εσείς παρόμοιες εμπειρίες;
1. Περπάτησα έξω στο αυτοκίνητό μου, έβαλα το γιο μου στο κάθισμα του αυτοκινήτου του και μόλις τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχα φορέσει παντελόνι!
2. Ήμουν τόσο κουρασμένη που ξέχασα το όνομα του γιου μου. Βρήκα τον άντρα μου να κάθεται στον υπολογιστή και απλά ρώτησα : "Τι κάνει ο … μικρός;"
"I was so tired I forgot our son's name. I gestured to the monitor and asked my husband, 'How's what's-his-face doing?'"
3. Σηκώθηκα στη μέση της νύχτα για να πάω στην τουαλέτα, ώσπου ένιωσα κάτι υγρό και ζεστό. Μόνο τότε συνειδητοποίησα οτι αντί για την τουαλέτα είχα καθίσει στον καναπέ.
"I just added that to the list of bodily fluids I had to clean up that night."
4. Μια μέρα επέστρεφα σπίτι με το μωρό στην αγκαλιά, και προσπαθούσα – για αρκετή ώρα- να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού πατώντας το κουμπί για το κλείδωμα του αυτοκινήτου.
5. Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ ενώ θήλαζα το μωρό ξύπνησα από τα κλάματα του ευτυχώς που δεν υπηρξε κανένα ατύχημα.
6. Μια φορά που ξύπνησε το μωρό στη μέση της νύχτας και έκλαιγε, εγώ ρωτούσα στην πόρτα «Ποιος είναι;» γιατί νόμιζα οτι χτυπάει το κουδούνι.
7. Δίπλωσα ενα ολόκληρο καλάθι με άπλυτα ρούχα.
"I folded an entire basket of dirty laundry."
8. Τον πρώτο μήνα αφού είχε γεννηθεί το μωρό μου, μια νύχτα ξύπνησα και έστειλα στον άντρα μου (που κοιμόταν δίπλα μου)  μήνυμα «Που είσαι;»
9. Γέμισα το μπιμπερό γάλα για τον μεγάλο μου γιο και το έδωσα στον σκύλο. Όταν είδα οτι δεν το έπαιρνε, έβαλα τις φωνές. Μου πήρε 5 δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι είχα κάνει.
10. Μια μέρα καθόμασταν οικογενειακά στο σαλόνι και τότε συνειδητοποίησα οτι κανένας τους δεν κρατούσε το μωρό. Φώναξα έντρομη «Που είναι το μωρό;» για να πάρω την απάντηση από τον άντρα μου «Εεε αγάπη μου, το θηλάζεις!!! »
11. Θήλαζα το μεγαλύτερο παιδί μου και δεν φορούσα μπλούζα… Τότε χτύπησε η πόρτα και – χωρίς να καταλάβω τι κάνω – άνοιξα. Το παιδί από την courier σοκαρίστηκε και κοιτούσε σταθερά αλλού. Μου πήρε ώρες να καταλάβω τι συνέβη!
"I grabbed my husband's crotch — HARD — as he was rolling over because I thought he was the baby about to roll out of bed."
12. Μετά από μια μεγάλη και δύσκολη νύχτα με το άρρωστο μωρό μου, έπρεπε να οδηγήσω μέχρι το φαρμακείο. Σε κάποια στιγμή σταμάτησα σε ένα κόκκινο φανάρι που δεν έλεγε να ανάψει πράσινο με τίποτα. Τα αμάξια κόρναραν και δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Μετά από ώρα κατάλαβα οτι δεν ήταν φανάρι, αλλά πινακίδα stop.
13. Έβγαζα γάλα για να το κρατήσω σε μπουκαλάκια στις 3 τη νύχτα και μόλις τελείωσα πήγα στην κουζίνα και απλά το έριξα στο νεροχύτη!!! Όταν κατάλαβα τι έκανα θύμωσα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα.
14. Μια φορά προσπαθούσα να αλλάξω πάνα στην κόρη μου στη μέση της νύχτας… Το μόνο που κατάφερα ήταν να της φορέσω την καθαρή πάνα πάνω από την βρώμικη! Το πρωί μόνο κατάλαβα τι βλακία είχα κάνει.
"In the middle of the night I tried to change my daughter, but ended up putting a clean diaper on over the dirty one."
15. Πέρασα μια ολόκληρη μέρα στην δουλειά με δυο διαφορτικά παπούτσια!!!
"I had to go a whole day at work like this:"
16. Μια φορά ετοιμαζόμουν να πέσω για ύπνο. Ξεβάφτηκα και έβγαλα τα σκουλαρίκια μου, και μετά έπεσα στο κρεβάτι. Το πρωί κατάλαβα οτι είχα βάλει το μαντηλάκι με το οποίο ξεβάφτηκα μέσα στην θήκη με τα κοσμήματα μου, και τα σκουλαρίκια μου στα σκουπίδια.
17. Έχω φτιάξει καφέ χωρίς να βάλω μέσα καφέ Χρειάστηκαν αρκετές γουλιές για να καταλάβω οτι πίνω ζεστό νερό με ζάχαρη!!

18. Εφτιαχνά καφέ και αντι να βάλω το μπρίκι πάνω στο γκαζάκι έβαλα το φλιτσανάκι και το κρατούσα το συνειδηοποίησα όταν ξεκίνησα να καιγόμαι!!!
"I once tried to put on a pull-up instead of underwear after showering. Then I cried when I couldn't get it on."
19. Έχω πάει μια φορά στον άντρα μου και απλά του έβαλα στο στόμα την πιπίλα του μωρού μας.
20. Αγκάλιασα τον τεχνικό του ίντερνετ καθώς έφευγε από το σπίτι. Είχα τόσους πολλούς καλεσμένους για το μωρό εκείνες τις μέρες και όλοι με αγκάλιαζαν πριν φύγουν, και μπερδεύτηκα!! Ο καημένος με κοίταζε λες και είμαι τρελή! 
21. Είχα βγεί για ψώνια με το μωρό και είχα πάει το καρότσι με τα ψώνια μέχρι το αμάξι για να τα βάλω στο πόρτ παγκάζ. Τότε απλά έβαλα το μωρό στο καθισματάκι του, έκατσα στη θέση του οδηγού και ξεκίνησα για το σπίτι – αφήνωντας όλα τα ψώνια στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.